Gå till mobilversionen

Uppdaterad:2015-12-10

Vårdgivare och samarbetspartners

Här finns information och annat material som riktar sig till dig som arbetar med hälso- och sjukvård inom landstinget, kommunen eller hos privata vårdgivare.

De flesta sidor sidor kan läsas av alla, men eftersom informationen riktar sig till vårdgivare förekommer många begrepp som kan vara svåra att förstå om man saknar medicinsk kunskap.
 
Sidan för lösenordsskyddad information kräver behörighet. Om du tillhör en grupp som bör ha tillgång till sidorna - hör av dig till kontaktpersonerna så ser vi till att du får ett lösenord.
 

Beställ informationsmaterial

Privata vårdgivare som i dagsläget inte kommer åt den interna beställningsportalen kan beställa informationsmaterial från receptionen i Landstingshuset, ing 4. Receptionen har telefonnummer 021-17 45 30.


E-utbildning i basala hygienrutiner

Utbildningen vänder sig till personal inom landstinget, privata vårdgivare och kommunal vård och omsorg i Västmanland - all vårdpersonal och personal inom städ och kost.

Utbildningen är ca 15 min lång och innehåller information kring basala hygienrutiner och personligt hygienansvar. Den är indelad i kapitel med teoridelar varvat med frågor. 
Ansvarig för utbildningen är Avdelningen för Vårdhygien, Landstinget Västmanland.
Gå till utbildningen 

Kontaktpersoner
Eva Edberg, avdelningen för Vårdhygien
E-post: eva.edberg@ltv.se 

Cathy Blomdahl, Lärcentrum
E-post: cathy.blomdahl@ltv.se